Informatie

Informatie

Wie herinnert het zich niet van vroeger: Sint op bezoek, dat maakte grote indruk. En wat vinden uw kinderen dan nog spannender om Sinterklaas met 3 pieten op bezoek te krijgen.
Bij u thuis, op het werk, school of vereniging, het bezoek van sint en zijn zwarte pieten is altijd een hoogtepunt in de Sinterklaas-periode. Wij proberen een bezoek zo veel mogelijk naar uw wensen in te vullen.

 

Indien u een bezoek van Sinterklaas met 3 zwarte pieten wilt reserveren kunt u bellen naar 074-2051239. Er zal dan vervolgens worden gekeken met u of de voorgestelde datum en tijd beschikbaar is en wat het best past in het drukke schema van Sinterklaas.

Bij binnenkomst ontvangt de Hoofdpiet graag een brief met de namen van de kinderen die de Sint kan aanspreken met daarbij leuke wetenswaardigheden over de kinderen.

Een standaard huisbezoek duurt 15 minuten.

Standaard huisbezoek:
– Sinterklaas met 3 zwarte pieten
– Inclusief ruim voldoende strooigoed

Voor bedrijven, scholen of verenigingen hanteren wij een andere prijs. Dit hangt mede af van het aantal kinderen en uw persoonlijke wensen.

Let op, wij bezoeken alleen de gemeente Borne, Hengelo en Almelo. Wilt u toch buiten deze gemeenten reserveren, neem dan eerst contact met ons op via 074-2051239

het contactformulier.